Holmen07

Holmen Skog är Sveriges fjärde största skogsägare och sköter Holmen-koncernens skogar, som omfattar drygt en miljon hektar produktiv skogsmark, och virkesförsörjning till koncernens produktionsenheter i Sverige. Koncernen driver och utvecklar hållbar verksamhet inom dels två råvaruinriktade affärsområden för skog och energi, dels tre produktinriktade affärsområden för tryckpapper, kartong och trävaror.

 

MäklarhusetloggaMÄKLARHUSET i Örnsköldsvik är ett lokalt företag som drivs av Anders och Hans Edmark. Vi har lång dokumen-terad erfarenhet av förmedling av villor, fritidshus, bostadsrätter, ägarlägenheter, lantbruksenheter, hyreshus, industrifastigheter och nyproduktion. Vi är ett väl sammansvetsat team som alla uppskattar hög kvalitet och god service. Vi på MÄKLARHUSET levererar trygghet, kvalitet och resultat. Varmt välkommen!

 

Nätraälvenlogga

 

Nätraälven Skog är en lokal skogsägarförening med mål-sättningen att främja medlemmarnas intressen genom goda råd samt rättvist och bra betalt för virket. Vårt oberoende (inga egna industrier) leder till fokus på medlemmens bästa både vid virkeshandel och rådgivning. Nätraälven har en smidig organisation som strävar efter låga marginaler där vinstintresset finns hos skogsägaren.

 

 

Sidensjö Sparbanklogga

Sidensjö Sparbank har levt och verkat nära kunderna i kommunen i över 100 år. Vi har sett människorna och lärt känna dem. Och de har lärt känna oss. Mycket har för-ändrats under åren, men inte vår inställning. Vi ser dig som människa och vi gör alltid vårt bästa för att du ska få snabb och korrekt service. För allt fler innebär våra rötter i Sidensjö och Örnsköldsvik en trygghet. Välkommen till oss!

 

 

Intersport till sponsorsidan

INTERSPORT, ett av Sveriges mest kända varumärken, bildades 1961 och har 53 års erfarenhet av att vara närmast fotbollsplanen, hockeyrinken och löparbanan. INTERSPORT har Sveriges i särklass bredaste butiksnät med över 150 butiker och oerhört duktiga medarbetare som brinner för sport och träning. Vår vision är att svenskarna ska bli det mest aktiva folket i världen och vår mission är att inspirera fler till ett aktivt liv. Hos oss Intersport ÖRNSKÖLDSVIK fortsätter vi att satsa på längdskidor och hela det sortimentet. Inför säsongen 2014/2015 tog vi in SkiSelector som höjer vår servicenivå ytterligare! Centralt blev vi även samarbetspartner till längdskidslandslaget.

 

Sweco

 

Swecos arkitekter skapar hållbar arkitektur som tillför kunden, kundens kund och samhället mervärden. Vi gör det möjligt att genomföra projekt med rätt kvalitet och god ekonomi. I Örnsköldsvik kan Sweco erbjuda en stark lokal organisation med regional och rikstäckande samverkan i små och stora projekt som specialister eller som er partner i ett helhetsåtagande.

 

Carstedtsloga Carstedts Bil är Örnsköldsviks enda fullserviceanläggning där vi har försäljning, verkstad och skadeverkstad med lackering i samma byggnad. Carstedts har kunskap och erfarenhet av Ford, Mazda och Saab. Vi är ett företag som är etablerat i bilbranschen med mer än 55 år på nacken. Vi vet vilka krav en kund ställer på kvalité och bra kundbemötande. Välkommen till oss på Carstedts!

 

BAE Systems logga

BAE Systems är en ledande global försvarsmaterielkoncern som har ungefär 88 200 anställda över hela världen. Företaget levererar ett komplett utbud av produkter och tjänster för luft, mark och marina styrkor, såväl som avancerad elektronik, säkerhets- och IT-lösningar och supporttjänster. BAE Systems Hägglunds fokuserar på utveckling, tillverkning, integration och support av ett brett spektrum av militära fordon till kunder över hela världen. Våra främsta produkter är medeltunga stridsfordon (CV90), bepansrade terrängfordon, stöd och support samt elhybrida drivsystem för den civila marknaden. Pålitlig, Innovativ och Djärv är ledorden för vår verksamhet. För mer information besök www.baesystems.com

Övikshemlogga

 

AB Övikshem är det kommunala bostadsföretaget i Örnsköldsvik. Med ett varierande utbud av bostäder i olika storlekar och prisklasser är vi också den största hyresvärden i kommunen. Förutom bostäder hyr vi också ut lokaler, garage och p-platser. Vi är medlem i SABO, Sveriges Allmännyttiga Bostadsföretag, och vi arbetar oavbrutet med frågor kring miljö, framtid och utveckling.

 

Övik energi logga

Övik Energi är det nära fullserviceföretaget inom hållbar energi och kommunikation. Vi erbjuder elavtal, eldistribution, fjärrvärme, processånga, närvärme, fjärrkyla, bredband och energitjänster. Vår vision är att vara ett attraktivt värdeskapande energibolag. Övik Energi är certifierat inom miljö och arbetsmiljö. Vårt stadsnät är certifierat enligt  SEC (Secure Enduser Connection).

 

Bygma till Våra sponsorerBygma Örnsköldsvik, www.bygma.se, har en yta på 17 000 kvm. Hos oss hittar du noggrant utvalda byggvaror och tillbehör från golv till tak från marknadsledande leverantörer. I anslutning till vårt lager finns en formatsåg för skivsågning, virkeskap samt ett snickeri för specialanpassning av byggmaterial.

Vår största styrka är vår engagerade personal som har stor erfarenhet av byggmaterial, systemlösningar och som brinner för att lösa dina behov på ett så lönsamt och effektivt sätt som möjligt.

 

Lättelement logga

Lättelement AB, www.lattelement.se, är ett lokalt företag med 35 års erfarenhet av prefabricerade, högbärande, extremt starka och lätta byggelement med stor spännvidd. 100 anställda på fabriken i Högland, Örnsköldsvik konstruerar, tillverkar och levererar till Sverige och Norge. Våra tak, väggar och bjälklag byggs av naturliga och hållbara material med tyngdpunkt på trä/stål, vilket är bra för vår miljö. Lätt tak – helt klart!

 

Winther Bygg loggaWinther Bygg AB, www.wintherbygg.se, är ett av Sveriges största plåtslageriföretag. Vår specialkompetens är väldokumenterad och ni kan med största förtroende anlita oss. Inget jobb är för litet eller för komplicerat. Vi arbetar enbart efter riktlinjer som leder till bra miljö och högsta kvalitet. NI ÄR VÄLKOMNA TILL ETT SAMARBETE MED ETT STARKT OCH KUNNIGT TEAM!

 

Johanssons Plåt till sponsorsida(1)n

 

 

 

Byggsigurd till sponsorsidan(1)

 

 

 

 

 

BN måleri & golv till sponsorsidan